تعمیر لپ تاپ لنوو

این روز ها در بازار خرید و فروش لپ تاپ لنوو یکی از برندهای پر اسم و رسم به حساب می آید و طرفداران بسیاری دارد. قیمت مناسب در کنار تنوع زیاد مدل سبب شده این لپ تاپ در بازار کشور سهم بالایی از خرید و فروش را در اختیار داشته باشد.

این برند نیز همانند سایر برندهای موجود در بازار کم و بیش دچار خرابی و مشکلاتی می گردد که در این نوشتار به بررسی آنان می پردازیم.

صفحه نمایش

یکی از مشکلاتی که اغلب برای لپ تاپ ها به وقوع می پیوندد اخلال در کارکرد صفحه نمایش است که لپ تاپ های لنوو نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

مشکلات صفحه نمایش اغلب بر اثر خرابی فلت و LED صورت می گیرد. در صورت خرابی فلت لپ تاپ امکان تعمیر و تعویض آن وجود دارد. نکته مهم در خرابی فلت لپ تاپ عیب یابی آن می باشد چرا که برخی تعمیرکاران خرابی فلت را به اشتباه به موارد دیگر ارتباط می دهند بنابراین عیب یابی دقیق از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در صورت خرابی LED دستگاه بر اثر ضربه تنها راه رفع مشکل تعویض این قطعه می باشد و در صورتی که مشکل بر اثر قطعی سوکت باشد با هزینه ای اندک قابل رفع می باشد.

صفحه نمایش لپتاپ

هارد دیسک

هارد دیسک را می توان مهمترین قطعه لپ تاپ دانست چرا که کلیه اطلاعات بر روی آن ذخیره شده و در صورت بروز مشکل خطر از بین رفتن اطلاعات محتمل است.

خرابی هارد دیسک معمولا بر اثر ضربه و یا بر اثر به پایان رسیدن عمر هارد دیسک اتفاق می افتد و تعمیر هارد دیسک تنها به دلیل بازیابی اطلاعات انجام می شود. چرا که به دلیل حساسیت بالای قطعات داخلی هارد در صورت تعمیر دوام چندانی نخواهد داشت.

خنک کننده

قطعات پردازشی لپ تاپ مثل CPU و کارت گرافیک در هنگام فعالیت از خود حرارت ساتع می کنند که وظیفه سیستم خنک کننده و هیت سینک دفع این حرارت است. در صورت بروز مشکل برای سیستم خنک کننده دستگاه با مشکلات متعددی مثل هنگ و کاهش راندمان مواجه می شود و در صورت اعمال فشار سنگین ممکن است باعث سوختگی قطعات گردد.

مشکلات سیستم خنک کننده اغلب بر اثر خرابی فن اتفاق می افتد. خوشبختانه فن لپ تاپ قیمت بالایی ندارد و در صورت خرابی می توان اقدام به تعویض آن نمود. یکی دیگر از اجزای سیستم خنک کننده خمیر سیلیکون است که بر روی قطعات مختلف قرار می گیرد و به خنک کنندگی هرچه بهتر کمک می کند. جهت بازدهی هرچه بهتر دستگاه می بایست هر سال سرویس نگهداری انجام شده تا از مشکلات آتی جلوگیری شود.

هیت سینک

صفحه کلید

خرابی صفحه کلید ممکن است بر اثر ضربه و یا ریختن مایعات اتفاق افتد. گاهی اوقات نیز شکستگی و از جا بیرون آمدن کلید ها مشکل ساز می شود. صفحه کلید اغلب قابل تعمیر نیست مگر اینکه مشکلاتی مثل قطعی اتصالات و یا از جا در آمدن پین ها به وقوع پیوسته باشد. صفحه کلید لپ تاپ بسته به مدل دستگاه قمیت گذاری شده و می توان با تعویض آن مشکلات را برطرف نمود.

کیبورد لپتاپ

شکستن قاب

قابل حمل بودن بزرگترین مزیت لپ تاپ ها به نسبت کامپیوترهای رومیزی است اما همین مزیت می تواند بزرگترین نقص این دستگاه ها نیز باشد چرا که در هنگام حمل و نقل ممکن است به دستگاه ضربه وارد شده و آسیب ببیند. در صورت وارد آمدن ضربه قاب و لولای لپ تاپ بیشترین آسیب را می بیند. خبر خوب اینکه کلیه این قطعات قابلیت تعمیر را دارا می باشند اما نکته مهم این است که برای تعمیر همیشه دستگاه خود را تعمیرکار مجرب بسپارید. چرا که برخی تعمیرکاران متفرقه برای تعمیر قاب لپ تاپ از مواد بی کیفیت و چسب فراوان استفاده می کنند و پس از مدتی مجددا قاب و لولا دچار مشکل خواهند شد.

سوختن اجزا

بدترین اتفاقی که ممکن است برای لپ تاپ بیفتد سوختن یکی از چیپ های گرافیک و یا پردازنده است. اصلی بودن این اجزا سبب می شود قیمت بالایی داشته باشند و در صورتی که هرکدام دچار سوختگی شوند هزینه گزافی را می بایست پرداخت کنید. در صورت تشخیص معیوب بودن این چیپ ها در ابتدا با راه حل هایی نظیر Reball, Resold , Rework برای کارت گرافیک و پردازنده تلاش می شود این قطعات مجددا راه اندازی شوند در غیر اینصورت تعویض تنها راه حل مشکل است.

 

تعمیر کارت گرافیک

کارت گرافیک در لپ تاپ و کامپیوتر وظیفه پردازش های گرافیکی دستگاه را بر عهده دارد. به دلیل انجام اعمال پردازشی کارت گرافیک نیز همانند CPU در هنگام فعالیت دمای بالایی را از خود ساتع می کند و در صورت عدم کارکرد صحیح سیستم تهویه دستگاه کارت گرافیک دچار خرابی خواهد شد.

علائم خرابی کارت گرافیک

بروز مشکلات برای کارت گرافیک علائم مختلفی دارد.

لپ تاپ روشن می شود اما تصویر نمایش داده نمی شود.

تصویر به صورت شطرنجی و یا بهم ریخته نمایش داده می شود.

در هنگام انجام پردازش های گرافیکی و یا بازی دستگاه خاموش می شود و یا هنگ می کند.

نمایش ارور Blue Screen بر روی صفحه.

خرابی کارت گرافیک علائم دیگری نیز دارد اما نشانه های اصلی موارد یا شده است.

 

کاهش خرابی کارت گرافیک

عمده دلیل خرابی کارت گرافیک گرمای بالا است. بنابراین بهترین راه حال برای افزایش عمر کارت گرافیک حفط دمای مناسب لپ تاپ است. جهت کاهش دمای کارت گرافیک و پردازنده باید به سیستم خنک کنندگی به طور منظم رسیدگی شود. سرویس دوره ای لپ تاپ و استفاده از کول پد می تواند به کاهش دمای لپ تاپ کمک شایانی نماید.

کارت گرافیک ممکن است به دلایل دیگری نیز دچار مشکل شود. به عنوان مثال ممکن است نوسان برق سبب سوختن این قطعه شود و یا عمر مفید قطعه به پایان برسد.

روش های تعمیر کارت گرافیک

 

RESOLD

در این روش به وسیله دستگاه مخصوص، چیپ کارت گرافیک حرارت بالایی داده می شود تا پایه های قلع آن آب شوند به گونه ای که پایه ها به راحتی روی برد جابجا شوند. در این روش در صورتی که پایه ای از روی چیپ جدا شده باشد مجددا اتصال برقرار می شود. لازم به ذکر است در هنگام Resold کردن می بایست از فلکسی استفاده کرد تا بین قطعات اکسیزدائی صورت گیرد ضمن اینکه فلکسی باعث می شود رطوبت افزایش پیدا کرده و گرما بیشتر بین قطعه حفظ شود.

 

REBALL

در این روش چیپ به وسیله حرارت دادن از روی برد جدا می شود و قسمت اتصال آن به هویه و مایع فلکسی تمیز می شود در ادامه سطح چیپ نیز به وسیله این مواد کاملا تمیز می شود. سپس بر روی سطح چیپست شابلون مخصوص قرار گرفته و توپهای قلع بر روی آن ریخته می شود سپس در دو مرحله به توپهای قلع حرارت داده می شود تا کاملا ذوب شوند سپس شابلون را از روی چیپ جدا می کنیم. در ادامه به بررسی سطح چیپست می پردازیم و در صورتی که تعدادی از توپها افتاده باشد به صورت دستی آنها را بر روی چیپست متصل می کنیم.

ریبال چیپست گرافیک

REWORK

این کار در ادامه ریبال صورت می گیرد بدین صورت که چیپ ریبال شده بر روی برد قرار می گیرد باید توجه کرد که جهت چیپ و همچنین قرار گیری دقیق آن بسیار حاِز اهمیت است و کوچکترین اشتباهی باعث می شود اتصال به صورت صحیح برقرار نشود.

 

تعویض هارد دیسک

تعویض هارد لپ تاپ یا نوت بوک یکی از ساده ترین روش ها برای ارتقا است، چه به دنبال فضای بیشتری باشید و یا هدفتان افزایش سرعت و عملکرد دستگاه باشد. در این مقاله شیوه انتخاب هارد جدید و نصب آن را به شما آموزش می دهیم.

قدم اول: انتخاب هارد جدید

تعویض هارد لپ تاپ

انتخاب یک هارد که با بودجه شما قابل خریدن باشد و از طرفی نیاز شما را پاسخ بدهد اولین قدم تعویض هارد لپ تاپ یا نوت بوک است. این روزها، مهمترین فاکتور تعویض هارد این است که نوع معمولی آن را انتخاب کنید یا یک SSD (نوع جدید اما گرانتر) را بخرید. اما به جز این، موارد دیگری نیز برای در نظر گرفتن وجود دارد.

کدام را بخرم؟ هارد معمولی (HDD) یا SSD (نوع جدید)؟

سوالی که باید از خود بپرسید این است: آیا من به فضای بیشتری احتیاج دارم یا به سرعت بیشتری؟

SSDها یا همان هاردهای جدید فوق العاده هستند و برای ارتقای همه لپ تاپ ها یا نوت بوک ها مناسب اند. تعویض هارد نوت بوک از HDD به SSD سرعت سیستم شما را به صورت چشمگیری افزایش می دهد. روشن شدن آن سریعتر می شود، برنامه ها و فایل های بزرگ زودتر لود می شوند، حتی در بازی های رایانه ای افزایش سرعت لودینگ را حس خواهید کرد. تنها مشکل SSD این است که اگر حجم بالاتر از یک ترابایت احتیاج داشته باشید، باید حسابی دست به جیب شوید! SSDها گران هستند.

در عوض، هاردهای معمولی (HDD) می توانند فضای ذخیره سازی زیادی را در ازای قیمت کمتر به شما تقدیم کنند هرچند که در زمینه سرعت به پای SSDها نمی رسند. اگر در بازار چرخی بزنید، می توانید هاردهای ذخیره سازی معمولی (HDD) به حجم ۴ ترابایت پیدا کنید که تا مدت ها پاسخگوی نیاز شما باشد و شما هم نیازی به خرج مبلغ زیادی پول نخواهید داشت.

می توانید قدرت هر دو نوع هارد را هم ترکیب کنید. البته توجه داشته باشید که این روش برای کامپیوترهای رومیزی استفاده می شود که فضای کافی برای نگهداری دو هارد در کنار یکدیگر را دارند و برای لپ تاپ و نوت بوک به طور کلی استفاده نمی شود. اگر دستگاه شما توانایی پشتیبانی از دو هارد را داشته باشد، می توانید برای بهره وری از سرعت بالا، سیستم عامل خود را روی SSD نصب کنید تا به برنامه ها و فایل های ضروری به سرعت دسترسی داشته باشید و از هارد HDD برای ذخیره سازی فایل های کم اهمیت تر بهره ببرید. این کار معقول تر و بهتر است بخصوص که حتما یک هارد HDD در حال حاضر روی سیستم خود دارید. به راحتی می توانید سیستم عامل را به SSD منتقل کرده و هارد قدیمی را به ذخیره سازی بگمارید. بنابراین دیگر احتیاجی به تعویض هارد نوت بوک یا لپ تاپ خود نخواهید داشت.

اگر میزان هزینه برای شما اهمیتی ندارد، یا اگر فقط مجبور به استفاده از یک هارد در لپ تاپ خود هستید، می توانید کمی سر کیسه را شل کرده و یک SSD خوب با فضای ذخیره سازی بالا بگیرید. اما برای اکثر مردم استفاده همزمان از دو هارد HDD و SSD در کنار هم، بهترین گزینه هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ فضای ذخیره سازی خواهد بود.

هارد مورد نظر باید در چه ابعادی باشد؟

هاردهای ذخیره سازی به طور معمول در دو سایز ۲/۵ و ۳/۵ اینچی ساخته می شوند. هاردهای ۳/۵ اینچی با نام های فول سایز و هارد دسکتاپ نیز شناخته می شوند و کامپیوترهای رومیزی یا همان دسکتاپ ها عموما فضای کافی برای دو یا چند هارد فول سایز را دارند.

هاردهای ۲/۵ اینچی همان مواردی هستند که شما باید به دنبال آن باشید. این ابعاد برای لپ تاپ در نظر گرفته می شود. هرچند که بعضی از دسکتاپ ها فضای مخصوص جای گیری هارد لپ تاپ را نیز دارند. اگر دسکتاپ شما همچین فضایی ندارد، می توانید از یک براکت مخصوص استفاده کنید. براکت مانند خشاب رم عمل می کند، به این صورت که هارد ۲/۵ را داخل آن گذاشته و سپس به کیس وصل می کنید. دقت کنید که در بازار این ابزار را به اسم براکت هارد SSD می شناسند چراکه هاردهای SSD نیز از ابتدا به صورت ۲/۵ اینچی تولید شده اند.

با توجه به این موارد شما برای تعویض هارد لپ تاپ و یا نوت بوک خود احتیاج به یک هارد ۲/۵ اینچی دارید.

صحبت از اندازه SSDها شد، نوع دیگری از SSDها وجود دارند که بیشتر شبیه رم لپ تاپ هستند تا هارد، و آن ها را با نام استاندارد M.2 می شناسند. حافظه M.2 به جای اینکه توسط رابط ساتا (SATA) به مادربورد شما متصل شود، از طریق یک ورودی مخصوص به خود متصل می شود.

بعضی از لپ تاپ ها (مانند مک بوک های شرکت اپل) از حافظه های M.2 استفاده می کنند که تعویض آن به افراد حرفه ای نیاز دارد و غالبا ضمانت را نیز باطل می کند.

نکته دیگری راجع به لپ تاپ ها وجود دارد. با پیشرفت تکنولوژی و کوچک تر شدن و باریک تر شدن لپ تاپ ها و نوت بوک ها (حتی تفاوت این دو اسم دیگر از بین رفته است)، آپگرید کردن آن ها کار سخت تری شده. بیشتر لپ تاپ هایی که هنوز در ابعاد معمولی هستند و خیلی باریک نشده اند همچنان از هارد ۲/۵ اینچی استفاده می کنند، اما ممکن است برای ارتقا توسط کاربر راهی نگذاشته باشند. لپ تاپ های ارزان تر و ضخیم تر مانند مدل های بیزینسی شرکت لنوو (Thinkpad) یا بعضی از مدل های شرکت Dell، همچنان راهی برای دسترسی کاربر قرار می دهند تا در صورت نیاز بتوان نسبت به تعویض هارد لپ تاپ یا نوت بوک اقدام کرد.

تعویض هارد لپ تاپ های باریک تر ممکن است کمی شما را به چالش بکشد و یا همان طور که گفتیم اصلا راهی برای کابر باقی نگذارد، به خصوص اگر به استاندارد گران تر M.2 مهاجرت کرده باشند. آپگرید کردن این نوع دستگاه ها گارانتی شما را باطل کرده و حتی لازم است که به راهنمایی تخصصی نیاز داشته باشید.

چه نوع رابطی احتیاج دارم؟

تمام مدل های ۲/۵ و ۳/۵ اینچی از درگاه ساتا برای برق و جابجایی اطلاعات استفاده می کنند.

اگر شما هارد یک دسکتاپ را بخواهید عوض کنید، منبع تغذیه ساتا بک کابل ۱۵-pin خواهد بود که از پاور دستگاه گرفته می شود. اگر کیس شما قدیمی است و از کابل های ۴-pin Molex قدیمی استفاده می کند، می توانید با خرید یک آداپتور مشکل را برطرف کنید.

 

شارژر لپ تاپ

شارژر از کلیدی ترین لوازم جانبی لپ تاپ به شمار می رود. تامین انرژی باتری و لپ تاپ سبب شده اهمیت این قطعه در همه لپ تاپ ها به وضوح مشاهده شده به طوری که پیشرفته ترین لپ تاپ ها نیز بدون شارژر عملا بلا استفاده اند.

شارژر نیز همانند سایر قطعات الکترونیکی ممکن است دچار خرابی شود. نکته مهم این است که خرابی این قطعه ممکن است باعث ایجاد مشکل برای سایر قطعات و حتی منجر به سوختن آنها شود. خرابی شارژر در اکثر اوقات تشخیص داده نمی شود و افراد پس از اتمام شارژر باتری به گمان اینکه لپ تاپ دچار مشکل شده است به تعمیرکار مراجعه می کنند.

تست شارژر

روش تست شارژر بسیار ساده بوده و می توانید شخصا آن را انجام دهید.

برای تست شارژر می بایست از دستگاه اهم متر استفاده کرده و در ابتدا درجه اندازه گیری را بر روی ولتاژ تنظیم کنید. پس از اتصال فیش های مربوطه به اهم متر شارژر لپ تاپ را به برق شهری وصل کرده، در این مرحله فیش مشکی رنگ را به خروجی منفی شارژر و فیش قرمز را به خروجی مثبت وصل می کنیم. در صورتی که از خروجی منفی و مثبت شارژر خود اطلاع ندارید باید بدانید  قسمت داخلی شارژر یا اصطلاحا مغزی خروجی مثبت و قسمت خارجی آن خروجی منفی است.

پس از اتصال اهم متر می بایست عددی در حدود ۱۹ ولت و یا مقداری بیشتر را نشان دهد.

در صورتی که اطلاعات درج شده روی شارژر با اطلاعات نمایش داده شده روی اهم متر مطابقت دارد شارژر سالم می باشد اما در صورتی که خروجی درج شده بر روی شارژر با خروجی اهم متر مطابقت ندارد شارژر معیوب می باشد. باید توجه داشت که شارژر ممکن است در ابتدا خروجی مورد نظر شما را داشته باشد اما پس از مدتی با افت ولتاژ مواجه شود که در این صورت نیز شارژر خراب می باشد. بنابراین برای تست شارژر علاوه بر تکرار چندباره تست اجازه دهید برای چند دقیقه اهم متر به آن متصل باشد.

تعمیر شارژر لپ تاپ

دلایل خرابی شارژر لپ تاپ

حال که وضعیت سلامت شارژر روشن شد لازم است به بررسی دلایل خرابی آن بپردازیم.

آداپتور شما ممکن است بر اثر ضربه، آبخوردگی، نوسانات برق و یا خرابی و قطعی فیش و سیم دچار مشکل شود.

در موارد بسیاری دلیل قطعی شارژر مشکل در کابل پاور اصلی آن است بنابراین در صورت بروز مشکل در ابتدا اقدام به آزمایش دستگاه با یک شارژر جدید کرده و در صورت کارکرد بدون مشکل نسبت به رفع عیب شارژر اقدام نمایید.

یکی از عادت های غلط کاربران در استفاده از لپ تاپ ها اتصال دائمی شارژر به جریان برق است. این اتصال پیوسته باعث فرسوده شدن سریعتر شارژر و قطعات داخلی آن شده و باعث می شود روزشمار خرابی آن سریتر فرارسد. بنابراین تنها هنگامی که قصد استفاده از لپ تاپ خود را دارید اقدام به اصتال آن به جریان برق نمایید.

در صورتی که قصد خرید شارژر جدید دارید به این نکته توجه کنید که ولتاژ و آمپر شارژر با لپ تاپ شما مطابقت داشته باشد در صورتی که شارژر مورد استفاده دارای ولتاژ بالاتری نسبت به لپ تاپ شما باشد باعث سوختن برد لپ تاپ شما شده و در صورتی که ولتاژ آن کمتر باشد دستگاه روشن نخواهد شد.

در هنگام خرید آداپتور جدید برای لپ تاپ خود به بهانه صرفه جویی به سمت آداپتور های ارزان قیمت نروید چرا که این شارژرها باعث می شوند در آینده چندین برابر مبلغ صرفه جویی شده را جهت تعمیر لپ تاپ خود پرداخت نمایید.

 

اگه شارژر لپ تاپت خراب شده و می خوای تعمیرش کنی بسپارش به تعمیرلند !

تعمیر لپ تاپ

این مقاله توضیحی کلی، سریع و اجمالی برای آموزش عمومی تشخیص، عیب یابی و تعمیر لپ تاپ است. در کنار آن به معرفی قطعات سخت افزاری نیز می پردازیم. سخت افزار بخش مهمی از کارایی روزانه لپ تاپ را تحت تاثیر قرار می دهد هرچند در ظاهر اینگونه نشان نمی دهد. به روز نگه داشتن لپ تاپ و دنبال کردن راهنمایی های این مقاله سیستم و سخت افزار آن را سالم نگه می دارد.

قدم اول: اطلاعات کلی لپ تاپ، بررسی اجمالی سخت افزار

تعمیر لپ تاپ

اجزا کلی سخت افزار یک لپ تاپ شامل موارد زیر می شود:

فن پردازنده: پنکه خنک کننده ای که به خنک نگه داشتن لپ تاپ کمک می کند.

لوله حرارتی: که برای انتقال گرمای دستگاه تعبیه می شود تا حرارت در یک نقطه متمرکز نشود.

سوکت پردازنده: قسمتی که پردازنده روی آن سوار می شود و اصطلاحا به سیستم متصل می شود.

پردازنده: واحد پردازش اصلی دستگاه که وظیفه پردازش داده ها را به عهده دارد.

تعمیر لپ تاپ

هارد درایو: که در اصطلاح عامیانه “هارد” گفته می شود. قطعه ای که اطلاعات روی آن ذخیره می شوند.

باتری CMOS: که روی برد اصلی یا همان مادربرد قرار دارد و برای چیزهایی مثل بایوس استفاده می شود.

کارت وایرلس: قابلیت اتصال وایرلس را به دستگاه می دهد.

اسپیکر: یا همان بلندگوها که وظیفه آنها تولید صدا و به مادربرد متصل هستند.

رم: حافظه کامپیوتری که به صورت تصادفی قابل دستیابی است. این تعریف هرچند کمی مبهم است، صرفا آن را به خاطر بسپارید.

باتری: منبع اصلی برق لپ تاپ که نیروی دستگاه را تامین می کند.

 

قدم دوم: نگهداری و مراقبت مناسب از لپ تاپ

نگهداری فیزیکی از لپ تاپ

برای تعمیر یک لپ تاپ باید آچارهای متنوعی داشته باشید تا قاب پشتی آن را جدا کنید. آچارهای لازم را می توانید از ابزارفروشی ها تهیه کنید. یک مولتی متر دیجیتالی می تواند چیزهای زیادی را در مادربرد شما آزمایش کند یا در سایر موارد برقی که به آن مرتبط باشد. هنگامی که با کابل سروکار دارید ابزارهایی مانند سیم‌لخت‌کن یا اتصال دهنده سیم  مورد استفاده زیادی قرار می گیرند. حتی تمیز نگه داشتن لپ تاپ شما با وجود پیش پا افتاده بودن گاهی اوقات نیاز به یک اسپری هوای فشرده دارد تا گردوخاک کیبورد و شیارها را بگیرد. همچنین اطمینان حاصل کنید که دستگاه شما هیچوقت بیش از حد داغ نشود تا عملکرد خود را حفظ کند. هنگام تعمیر، داشتن یک مچ بند ضداستاتیک شما را در برابر برق گرفتگی ایمن می کند.

نگهداری نرم افزاری از لپ تاپ

برای مراقبت نرم افزاری ابزارهایی مانند disk management tool‏، CHKDSK (بخوانید چک دیسک) و Defrag جزو موارد مهم برای مراقبت از فضای نرم افزاری شما هستند. همچنین مهم است که فایروال خود را در حال فعال نگه دارید تا همیشه جریان ترافیکی اینترنتی امن را در دستگاه خود داشته باشید و از اتفاقات ناخواسته جلوگیری کنید. همچنین فرمت کردن هارد دستگاه به جدیدترین روش ها راهی برای نگهداری بهتر از فضای نرم افزاری و ذخیره سازی اطلاعات شماست. توجه کنید که در فضای نرم افزاری، آپدیت (به روز) بودن مساله مهمی است که باید رعایت شود.

قدم سوم: نحوه عیب یابی و تعمیر لپ تاپ

مشکلات مربوط به برق: مطمئن شوید که باتری لپ تاپ کار می کند. اگر هر یک از چراغ های LED نور می اندازد، آداپتور دستگاه را چک کنید.

مشکلات مادربورد (برد اصلی): گاهی اوقات مشکل ماردبرد به کوچکی کار نکردن یک جک DC است. در حالی که در اوقات دیگر ممکن است کل بورد خراب شده باشد که با تست توسط مولتی متر دیجیتالی پیدا می شود.

صفحه نمایش بدون تصویر: خرابی رم می تواند باعث این موضوع شود. یک رم جدید در دستگاه قرار دهید و چک کنید. گاهی اوقات فقط کافی است رم را برداشته و دوباره سر جای خود بگذارید.

سروصدا: صدای زیاد دستگاه معمولا به هارد درایو یا فن مربوط است. البته در دستگاههایی که از هارد SSD بهره می برند صدای زیاد به فن برمی گردد و نمی تواند از هارد دستگاه باشد. فن دستگاه را چک کنید و ببینید آیا به صورت صحیح چرخش می کند و از محور خود خارج نشده باشد و یا زیادی گردوخاک نگرفته باشد.

گرم شدن بیش از اندازه: لپ تاپ ها فضای فشرده تری دارند، بنابراین دریچه های هوا را چک کنید که مسدود نباشند. همچنین بایوس دستگاه را آپدیت کنید.

مشکلات هارد: اگر عملکرد هارد دستگاه ضعیف است حتما آن را Defrag کنید. این کار باعث مرتب شدن اطلاعات ذخیره سازی شده شما روی هارد دستگاه می شود و فضای ذخیره سازی بیشتری آزاد می شود. اگر هنگام کار با سیستم خود صدای کلیک بلند از دستگاه بیرون می آید بهتر است هارد خود را عوض کنید.

علاوه بر این موارد همیشه درایورهای لپ تاپ را به روز نگه دارید و آپدیت کنید.

در ادامه توضیحی از سه مشکل که پیش تر ذکر شد و بیشتر اتفاق می افتد ارائه می دهیم.

مشکل نداشتن تصویر

 

تعمیر لپ تاپتعمیر لپ تاپ

مشکلات لپ تاپ تنوع زیادی دارند. یکی از این موارد نداشتن تصویر است. این مشکل بسیار شایع است و به این صورت است که وقتی دستگاه را راه اندازی می کنید تصویر کاملا سیاه می شود و چیزی نشان نمی دهد.

در اولین قدم چک کنید که آیا دستگاه کاملا روشن است و دوباره خاموش نشده باشد. اگر دستگاه روشن باشد فن آن باید کار کند و چراغ های کوچک LED نیز باید روشن باشند. به طور معمول علت نداشتن تصویر، رم است. از آچارهای خود استفاده کنید و کاور دستگاه را باز کنید. می توانید روی ماردبرد رم دستگاه را ببینید، جایی نزدیک به کارت وایرلس.

معمولا در لپ تاپ های امروزی دو فضای قرارگیری رم وجود دارد، هرچند به طور خاص به مدل لپ تاپ بستگی دارد. رم را از سر جای خود بردارید و دوباره جای گذاری کنید و مطمئن شوید که چیزی مانع اتصال آن نشده باشد.

مشکل گرمای بیش از اندازه

تعمیر لپ تاپ

گرمای بیش از اندازه، یکی از مشکلات شایع لپ تاپ هاست. فضای داخلی یک لپ تاپ نسبت به یک کامپیوتر خانگی کمتر است و جریان هوای محدودی دارد. تهویه در لپ تاپ یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در سرعت عملکرد آن است. هدف از تعبیه لوله های حرارتی رفع همین مشکل است. اما از آنجایی که فضای داخل لپ تاپ خیلی کم است، گردوخاک به راحتی جلوی چرخش جریان هوا را می گیرد. همین موضوع باعث اختلال در عملکرد فن دستگاه شده و برای تمیز کردن آن باید از ابزار خاص استفاده کرد.

مشکل سرعت کم هارد و عملکرد ضعیف

تعمیر لپ تاپ

مشکل هارد یکی از مشکلات آزاردهنده در لپ تاپ است چراکه باعث هنگ کردن و اختلال مستقیم در عملکرد دستگاه می شود. راه حل این موضوع استفاده از ابزار داخلی ویندوز به نام defragment است که کار آن سازماندهی اطلاعات ذخیره شده روی هارد است. عملکرد این ابزار مانند شخصی است که لوازم داخل یک انبار را مرتب می کند. همه را گوشه ای می چیند و فضای خالی بیشتری آزاد می شود. Defragment فضای داخلی هارد را مرتب کرده و همه اطلاعات را در گوشه ای مرتب می کند، بنابراین هارد برای خواندن اطلاعات احتیاج به جست و جوی کمتری دارد.

تعمیر لپ تاپ

برای راه اندازی این ابزار به کنترل پنل بروید و به عنوان ادمین آن را اجرا کنید. حال می توانید درایوهای تعریف شده داخل سیستمتان را در آن ببینید. یکی را انتخاب کرده و گزینه Defrag را بزنید تا سیستم شروع به آنالیز هارد کرده و پس از آن مرتب سازی را آغاز کند. این فرآیند ممکن است ساعتی طول بکشد. بستگی به میزان اطلاعات شما این انتظار می تواند بیشتر یا کمتر شود.

کلام آخر

همیشه برای تعمیر لپ تاپ خود به تعمیرکاران حرفه ای و مورد اطمینان رجوع کنید. قطعات جانبی مناسب برای آن ها تهیه کنید، مانند کول پد. لپ تاپ خود را به صورت پیاپی سرویس کنید و از آن توقع عمری کار کردن بدون نگه داری نداشته باشید. دستگاه های کامپیوتری مانند اتومبیل ها هستند.

سرویس لپ تاپ

با بالارفتن قیمت ارز قیمت کلیه تجهیزات الکترونیکی از جمله لپ تاپ نیز افزایش یافته است. در شرایط کنونی برای خرید یک لپ تاپ با مشخصات فنی نه چندان بالا می بایست حدود ۵ الی ۶ میلیون تومان هزینه کنید که همین امر سبب شده اهمیت نگهداری از لپ تاپ ها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. لپ تاپ ها بیش از سایر گجت های دیجیتال به مراقبت و نگهداری احتیاج دارند که دلیل این امر قابل حمل بودن و فشرده بودن قطعات آن است. سرویس لپ تاپ یکی از اقداماتی است که می تواند منجر به افزایش عمر لپ تاپ شما شده و از بروز مشکلات جدی جلوگیری می کند. سروکار داشتن روزانه با لپ تاپ و قرارگرفتن در شرایط محیطی مختلف می تواند سبب ورود اجسام ریز و درشت و گرد و خاک به داخل آن شود که قطعا تاثیر منفی در کاکرد دستگاه خواهد داشت.

در هنگام سرویس لپ تاپ دقیقا چه اقداماتی صورت می گیرد؟

سرویس فن

فن لپ تاپ را می توان یکی از مهمترین و پراصطلاک ترین قطعات لپ تاپ دانست. عدم کارکرد صحیح فن می تواند باعث آسیب رسیدن به سایر قطعات شده و هزینه هنگفتی را به شما تحمیل کند. کارکرد مداوم فن لپ تاپ در شرایط مختلف سبب می شود این قطعه پس از مدتی کارایی خود را از دست داده و با دور پایین تری گردش نماید. در سرویس لپ تاپ فن به طور کامل چک و بازبینی شده و متخصص اقدام به نظافت اجزای آن می نماید تا گرد و خاک موجود کارکرد آن را تحت تاثیر قرار ندهد. ضمن اینکه محور فن به طور کامل روغن کاری شده تا بهبود عملکرد حاصل شود. باید توجه داشته باشید که سرویس لپ تاپ و به دنبال آن سرویس فن هزینه و پیچیدگی زیادی نداشته اما در صورت عدم کارکرد صحیح فن ممکن است به پردازنده و سایر قطعات لپ تاپ آسیب جدی وارد شده که در این صورت بهای گزافی را برای تعمیر اجزا خواهید پرداخت.

سرویس فن

تعویض خمیر سیلیکون

خمیر سیلیکون یک ماده شیمیایی بوده که جهت انتقال حرارت بین پردازنده و Heat Sink به کار می رود. در بسیاری از لپ تاپ های رده بالا کارت گرافیک نیز دارای Heat Sink بوده بنابراین خمیرسیلیکون در این بخش نیز به کار می رود.  خمیر سیلیکون فضای خالی بین Heat Sink و پردازنده و یا گرافیک را پر می کند چرا که در صورت خالی بودن این فضا هوای موجود مثل عایق عمل کرده و باعث می شود دمای قطعات بسیار بالا رود. خمیر سیلیکون در گونه های ارزان شامل سیلیکون و اکسید روی می شود اما در مدل های گران قیمت نقره و سرامیک اجزای سازنده آن را تشکیل می دهند. تعویض به موقع خمیر سیلیکون سبب می شود قطعات حساس لپ تاپ در دمای پایین ترین کار کرده و به این ترتیب عمر آنها افزایش پیدا کند و امکان بروز مشکل و نیاز به تعمیر به حداقل برسد.

خمیر سیلیکون

بازبینی Heat Sink

Heat Sink یک قطعه تماما فلزی بوده که با جذب گرمای محیط و گرمای دریافتی از خمیر سیلیکون توسط فن خنک می شود. کثیف شدن Heat Sink با گرد و غبار می تواند کارایی آن را کاهش دهد و در صورتی که گرمای آن از حد مشخصی بیشتر شود فن لپ تاپ نیز آسیب خواهد دید. به همین جهت در سرویس لپ تاپ این قطعه کامل چک می شود.

شستشوی پورت ها

استفاده مداوم و روزمره از پورت های مختلف لپ تاپ باعث می شود گاهی اوقات اجسام مختلفی وارد آنها شده که بعضا باعث قطعی های لحظه ای می شود. در سرویس لپ تاپ کلیه پورت ها باز شده و علاوه بر بررسی اتصالات از لحاظ عدم قطعی به وسیله مواد مخصوص شستشو داده می شوند. یکی از مهمترین دلایل آسیب رسیدن به لپ تاپ ها وجود اتصال کوتاه در پورت ها است که به وسیله سرویس لپ تاپ این خطر به حداقل می رسد.

بهترین لپ تاپ

در مطلب امروز قصد داریم تمامی لپ تاپ های موجود در سال ۲۰۱۹ را بررسی کنیم. بدیهی است که نمی توان بهترین لپ تاپ را یک جانبه انتخاب کرد. چرا که هر شخصی به دلیل خاصی لپ تاپ تهیه می کند و کاربری متفاوتی را متوقع است. بنابراین ما با بررسی کاربری های مختلف، بهترین ها را در هر زمینه معرفی می کنیم.

ممکن است شما قصد خرید لپ تاپ بازی داشته باشید که در اینصورت ملاک خرید قدرت لپ تاپ می شود. ممکن است ملاک خرید شما ارزش آن لپ تاپ باشد که به معنی قیمت در برابر کیفیت ارائه شده است. کاربری هرچه که باشد، ما بهترین را در هر زمینه معرفی کرده ایم.

لیستی که ارائه می کنیم همه جور شکل و اندازه ای را شامل می شود. بنابراین مهم نیست به دنبال چه لپ تاپی باشید، ما بهترین را در هر زمینه انتخاب کرده ایم. قبل از هر چیز بهتر است ملاک انتخاب ها را بدانید.

اولین معیار در این لیست، قدرت عملکرد کلی است. قطعا شما به دنبال هر لپ تاپی که باشید توقع دارید عملکرد خوبی داشته باشد و نیاز شما را پاسخگو باشد، فارغ از اینکه با آن به چه کاری مشغول هستید.

ملاک بعدی عملکرد باتری است. یک لپ تاپ خوب باید از باتری خوبی نیز بهره مند باشد، چراکه فلسفه لپ تاپ همین است که در هر جایی قابل استفاده باشد و بنابراین باید توانایی ارائه انرژی داشته باشد. از این رو، فقط لپ تاپ هایی برای این لیست سنجیده شده اند که عمر باتری آنها پنج ساعت یا بالاتر است.

ملاک های بعدی هم به همین صورت در انتخاب این لیست نقش داشته اند که از جمله آنها می توان به طراحی، ویژگی های جانبی، صفحه نمایش و ارزش خرید در برابر قیمت اشاره کرد.

بهترین لپ تاپ های ۲۰۱۹ در یک نگاه:

  1. بهترین لپ تاپ به طور کلی: Dell XPS 13 (2019)‎
  2. بهترین لپ تاپ از لحاظ ارزش خرید نسبت به قیمت: Huawei MateBook 13
  3. بهترین لپ تاپ ۲ در ۱: HP Spectre x360 (2019)‎
  4. بهترین لپ تاپ اپل: Apple MacBook Pro (15-inch, 2019)‎
  5. بهترین لپ تاپ مخصوص بازی (گیمینگ): Alienware Area-51m
  6. بهترین کروم بوک: Google Pixelbook Go
  7. بهترین لپ تاپ مایکروسافت: Microsoft Surface Laptop 3
  8. بهترین لپ تاپ برای بهره وری: Dell XPS 15 2-in-1
  9. بهترین لپ تاپ مخصوص بازی ارزان قیمت: Dell G5 15 5590
  10. بهترین کروم بوک ارزان قیمت: Asus Chromebook Flip
  11. بهترین لپ تاپ میان رده: Asus VivoBook S15
  12. بهترین لپ تاپ ارزان قیمت: Acer Switch 3
  13. بهترین مک بوک ارزان قیمت: Apple MacBook 12-inch (2017)‎
  14. زیباترین لپ تاپ: HP Spectre Folio
  15. بهترین لپ تاپ ۲ در ۱ باکیفیت: Lenovo Yoga C930

بهترین لپ تاپ های ۲۰۱۹:

بهترین لپ تاپ
۱٫ Dell XPS 13 (بهترین لپ تاپ به طور کلی)

CPU: ‏۸th generation Intel Core i5 – i7

گرافیک: Intel UHD Graphics 620

رم: ۸GB-16GB

صفحه نمایش: ۱۳٫۳‎-inch FHD (1,920 x 1,080) – ۴k (3840 x 2160)‎

حافظه: ۲۵۶GB – ۱TB SSD

نکات مثبت: وبکم متمرکز • عمر باتری بهتر از همیشه • صفحه نمایش زیبای ۴K

نکات منفی: نسبت به نسخه ۲۰۱۸ آپدیت خیلی متفاوتی نیست • گران است

لپ تاپ دل مدل XPS 13 چند سالی است که جزو درخشان ها بوده و هست. نسخه ۲۰۱۹ این لپ تاپ همان ویژگی های دوست داشتنی مدل ۲۰۱۸ را دارد در حالی که باریکتر، قویتر و سریعتر شده است. با پردازنده نسل هشتم اینتل و صفحه نمایش کم حاشیه، Dell همچنان به محبوبیت خود در بین لپ تاپ های ویندوزی ادامه می دهد.

علاوه بر اینها، این لپ تاپ از آپشن های زیادی برخوردار است، بنابراین توانایی این دستگاه در پاسخگویی به نیازهای شما چشمگیر است. درست است که آپدیت ۲۰۱۹ تفاوت فاحشی را نسبت به مدل سال گذشته ندارد اما مساله این است که مدل سال قبل آنقدر خوب بوده که در نگاهی می توان گفت به آنچنان آپدیت خاصی هم نیاز نداشته است.

وبکم این مدل به بالای صفحه نمایش منتقل شده است، به جای این که در پایین آن باشد. این درخواستی بود که بسیاری از مصرف کنندگان از Dell داشته اند. همینطور عمر باتری نیز بهبود پیدا کرده است.

 

بهترین لپ تاپ
۲٫ Huawei MateBook 13 (بهترین لپ تاپ ارزان قیمت)

CPU: ‏۸th generation Intel Core i5 – i7

گرافیک: Intel UHD Graphics 620 , Nvidia GeForce MX150 2GB GDDR5

رم: ۸GB

صفحه نمایش: ۱۳‎-inch 1440p (2,160 x 1,440)‎

حافظه: ۲۵۶GB – 512GB SSD

نکات مثبت: عملکرد عالی • گرافیک انویدیا • قیمت فوق‌العاده

نکات منفی: بیشتر از ۸ گیگ رم ندارد • درگاه تاندربولت ۳ ندارد

در برابر قیمت ارائه شده، این لپ تاپ یکی از بهترین دستگاههایی است که می توانید از بازار تهیه کنید. هواوی همانند لپ تاپ خوش قیمت سال گذشته خود (Huawei MateBook X Pro) در این لپ تاپ هم از چیپ های شرکت خوشنام انویدیا (مدل MX150) استفاده کرده است. طراحی زیبای این لپ تاپ را در این رده قیمتی نمی توانید به راحتی پیدا کنید و توقع دیدن این طراحی در قیمت های بالاتر را خواهید داشت.

نکته قوت اصلی این لپ تاپ قیمت بسیار کم آن در مقایسه با ویژگی های ارائه شده است. درست است که شاید نسبت به دیگر لپ تاپ های برتر سال ۲۰۱۹، از بعضی ویژگی های کوچک بی بهره باشد، اما نسبت به قیمتی که از شما می خواهد و در مقایسه با سایر رقبا، بهترین لپ تاپ ارزان قیمتی است که می توانید تهیه کنید. اگر به درگاه تاندربولت ۳ و یا صفحه نمایش ۴k خیلی احتیاج دارید قید خریدن هواوی را بزنید و به نفر اول لیست نگاه کنید.

حتما در جریان تحریم هواوی توسط آمریکا هستید. این تصمیم باعث شده بسیاری از مصرف کنندگان نگران گرفتن آپدیت های مهم این لپ تاپ از طرف شرکت های آمریکایی مایکروسافت و اینتل شده باشند. اما خبر خوب این است که این دو شرکت اعلام کرده اند که همچنان از لپ تاپ های هواوی پشتیبانی می کنند و آپدیت های مهم برای این دستگاه ارائه می شود. از طرفی به علت تحریم و توقع عدم دریافت پشتیبانی، بسیاری از فروشگاه ها قیمت این دستگاه را تخفیف زده اند. بنابراین می توانید حتی با قیمت کمتر نیز این دستگاه را پیدا کنید.

 

بهترین لپ تاپ

۳٫ HP Spectre x360 (2019)‎ (بهترین لپ تاپ ۲ در ۱)

CPU: ‏Intel Core i5 – i7

گرافیک:Intel UHD Graphics 620

رم: ۸GB-16GB

صفحه نمایش: ۱۳٫۳‎-inch full HD (1,920 x 1,080) – UHD (3,840 x 2,160) touchscreen‎

حافظه: ۲۵۶GB – ۲TB PCIe SSD

نکات مثبت: کیفیت ساخت عالی • قدرتمند و باریک

نکات منفی: گران است

الترابوک ها و ۲در۱ های شرکت اچ پی همیشه جزو دستگاه های جذاب بوده اند. نسخه ۲۰۱۹ لپ تاپ Spectre x360  آنقدر خوب است که سطح توقعات را جابجا کرده. زیبایی این دستگاه مثال زدنی و یکی از بهترین ها در بازار است. طراحی دقیق و چشم نواز آن را در کنار قدرت عملکرد چیپست Lake کمپانی اینتل قرار دهید و به آن عمر باتری خوبی هم اضافه کنید تا یکی از بهترین لپ تاپ های بازار را داشته باشید. قابلیت چرخش و تبدیل شدن به یک تبلت ویندوزی نیز خامه روی کیک آن است.

 

بهترین لپ تاپ

۴٫ Apple MacBook Pro (15-inch, 2019)‎ (بهترین لپ تاپ اپل)

CPU: ‏Intel Core i7 – i9

گرافیک: AMD Radeon Pro 555X – Radeon Pro Vega 20, Intel UHD Graphics 630

رم: ۱۶GB

صفحه نمایش: ۱۵٫۴‎-inch, (2,880 x 1,800) IPS‎

حافظه: ۲۵۶GB – ۴TB SSD

نکات مثبت: بهترین مک بوک پرو تولید شده در کل دوران • عملکرد فوق‌العاده سریع

نکات منفی: گران است • نسبت به نسل قبلی جهش بزرگی نیست

مدل ۱۵ اینچی ۲۰۱۹ مک بوک های شرکت اپل قویترین دستگاهی است که این شرکت تا به امروز تولید کرده است. با قرار دادن قویترین اجزا در بدنه ای باریک و سبک، بدون شک جزو بهترین دستگاهای سال ۲۰۱۹ است. البته این سطح از کیفیت بدون عیب نیست و گرانی همیشه به پای این دستگاه بسته شده. اما اگر از نظر قیمت محدودیتی ندارید قطعا انتخاب بی نقصی خواهد بود.

در صورتی که کمی هم به جیب خود اهمیت می دهید بهتر است به سراغ جایگزین های ویندوزی آن بروید و XPS 13 یا MateBook X Pro را در نظر بگیرید. بهرحال شاید هم طرفدار پروپاقرص اپل و کشته مرده محصولات آن هستید و اهمیتی به ارزش خرید در برابر قیمت نمی دهید، پس قطعا از خریدن این لپ تاپ راضی خواهید بود.

 

بهترین لپ تاپ

۵٫ Alienware Area-51m (بهترین لپ تاپ مخصوص بازی)

CPU: ‏Intel Core i7-9700 – i9-9900K

گرافیک: NVIDIA GeForce RTX 2060 – ۲۰۸۰

رم: ۱۶GB – ۶۴GB

صفحه نمایش: ۱۷٫۳‎” FHD (1920 x 1080) 60Hz Anti-Glare IPS – ۱۴۴Hz IPS NVIDIA G-SYNC‎

حافظه: ۱TB SSHD – ۲TB RAID0 SSDs + 1TB SSHD

نکات مثبت: فوق‌العاده قدرتمند • زیبا • کیبورد ایده آل

نکات منفی: خیلی گران است • داغ می شود • فن پر سروصدا

Alienware Area-51m بهترین لپ تاپ گیمینگ ۲۰۱۹ است. لپ تاپی که نسبت به سایر رقبا ارزش خرید بهتری دارد و طراحی و کیفیت ساخت آن چشمگیر است، دقیقا همان چیزی که از کمپانی Dell توقع می رود. این دستگاه با بهره گیری از بهترین قطعات موجود در بازار از جمله پردازنده نسل ۹ اینتل به همراه آخرین پردازنده گرافیکی انویدیا RTX، توقع شما را در هنگام بازی کردن برآورده خواهد کرد.

درست است که قیمت بالایی دارد اما اگر یک لپ تاپ گیمینگ خوب می خواهید حتما باید آن را در نظر بگیرید و شک نکنید ارزشش را خواهد داشت. اگر از نظر هزینه در محدودیت هستید لپ تاپ Dell G5 15 5590 را در ادامه این لیست در نظر بگیرید.

بهتر است درصورت خرید این دستگاه، فریم ریت را افزایش دهید تا از قدرت کامل و نرمی بیشتر بازی ها لذت بیشتری ببرید.

 

بهترین لپ تاپ

۶٫ Google Pixelbook Go (بهترین کروم بوک کل دوران)

CPU: ‏Intel Core m3 – Intel Core i7

گرافیک: Intel UHD Graphics 615

رم:۸GB – 16GB

صفحه نمایش: ۱۳٫۳‎-inch Full HD (1,920 x 1,080) or 4K LCD touchscreen

حافظه: ۱۲۸GB – 256GB eMMC

نکات مثبت: عمر باتری عالی • کیبورد Hush عالی

نکات منفی: کمی گران • ورود بیومتریک ندارد

پیکسل بوک جدید گوگل بهترین کروم بوک ساخته شده تا به امروز است. کروم بوک قبلی گوگل (Pixelbook) در نوع خود عالی بود، اما واقعا گران تمام می شد. اما این دستگاه قابلیت خرید بیشتری دارد و قیمت آن بسی مناسب تر است در حالی که بعضی از ویژگی های خاص اجداد خود را دارد و تعدادی نوآوری نیز اضافه کرده است که شامل عمر باتری فوق العاده خوب و کیبورد بی نظیری می شود.

ویژگی های این لپ تاپ برای یک کروم بوک چشمگیر است و این یعنی سیستم عامل کروم در این دستگاه به راحتی پرواز می کند و از نظر عملکرد محدودیتی نخواهد داشت. اگر به دنبال یک کروم بوک ایده آل هستید نگاهی به این دستگاه بیندازید.

 

بهترین لپ تاپ

۷٫ Microsoft Surface Laptop 3 (بهترین لپ تاپ مایکروسافت)

CPU: ‏Intel Core i5 – i7 / AMD Ryzen 5 / AMD Ryzen 7

گرافیک: Intel Iris Plus Graphics / AMD Radeon Vega 9 / AMD Radeon RX Vega 11

رم:۸GB – 16GB

صفحه نمایش: ۱۳٫۵‎-inch PixelSense (2,256 x 1,504) / 15-inch PixelSense (2,496 x 1,664)

حافظه: ۱۲۸GB, 256GB, 512GB or 1TB SSD

نکات مثبت: عمر باتری عالی • حق انتخاب بین پردازنده اینتل و AMD

نکات منفی: نبود درگاه تاندربولت ۳ • درگاه های کمی دارد

سومین نسل لپ تاپ های مایکروسافت نسبت به اجداد قبلی تفاوت خیلی بزرگی ندارد هرچند در تمام زمینه ها پیشرفت کرده و به طور کلی آپدیت تمام و کمال شده است. با ارائه نسخه ۱۵ اینچی حالا حق انتخاب پردازنده از بین دو کمپانی اینتل و AMD را دارید که پیش تر از این مجبور به خرید اینتل بودید.

سرفیس ۳ همانند نسل های قبلی خود، به عنوان یک لپ تاپ خوش ساخت و زیبا و کارآمد شناخته می شود که خواهان زیادی دارد اما لوگوی اپل روی آن وجود ندارد. بدنه آلومینیومی جدید حس کیفیت را به شما انتقال می دهد در حالی که از دستگاه به خوبی مراقبت می کند. البته نقطه ضعف آن تعداد کم درگاه های اتصال بوده که در این نسخه نیز همچنان وجود دارد. اما به طور کلی یکی از بهترین لپ تاپ های جهان است.

 

بهترین لپ تاپ

۸٫ Dell XPS 15 2-in-1 (بهترین لپ تاپ بهره وری)

CPU: ‏Intel Core i5-i7

گرافیک: Radeon RX Vega M GL Graphics with 4GB HMB2 Graphics Memory

رم: ۸GB

حافظه: ۵۱۲GB PCIe SSD

نکات مثبت: قدرت تاثیرگذار • طراحی فوق باریک

نکات منفی: کمی گران است

مدل سال ۲۰۱۸ این لپ تاپ نیز یکی از بهترین لپ تاپ هایی بود که می توانستید (همچنان هم می توانید) تهیه کنید. اما مدل جدید طراحی XPS 13 را همراه خود دارد و از نظر ظاهری بسیار زیباتر شده است. علاوه بر زیبایی بیشتر، کمپانی دل این دستگاه را ۲ در ۱ کرده که پیشرفت خیلی خوبی به حساب می آید. با خرید این دستگاه نه تنها یکی از بهترین لپ تاپ های ۱۵ اینچی را خریده اید بلکه از پردازنده های Lake اینتل هم بهره می برید که یعنی حتی در حالت سبک از قدرت ویژه ای برخوردارید.

 

بهترین لپ تاپ

۹٫ Dell G5 15 5590 (بهترین لپ تاپ گیمینگ ارزان قیمت)

CPU: ‏up to 9th generation Intel Core i7-9750H

گرافیک: up to Nvidia GeForce RTX 2070 with Max-Q

رم:۸GB – 16GB

صفحه نمایش: ۱۵٫۶‎ inch FHD (1920 x 1080) IPS 300-nits – ۱۵٫۶ inch FHD(1920 x 1080) 300nits IPS Anti-Glare LED with 144Hz refresh rate

حافظه: ۱۲۸GB SSD + 1TB HDD – ۱TB SSD

نکات مثبت: ویژگی های بالانس شده • قدرت عملکرد بالا • عمر باتری عالی

نکات منفی: صفحه نمایش IPS نه چندان خاص و ویژه • تنظیمات پیکربندی گیج کننده

در حالی که Alienware Area-51m (که پیش تر در لیست آوردیم) بهترین لپ تاپ گیمینگ برای کسانی بود که محدودیت بودجه نداشتند، این مدل بهترین انتخاب برای کسانی است که محدودیت بودجه دارند. Dell G5 15 5590 بالاترین مشخصات را ندارد اما در اجرای بازی با کیفیت ۱۰۸۰ به مدت ۱۰ ساعت با باتری مشکلی ندارد. این موضوع برای یک لپ تاپ گیمینگ قابل توجه است. طراحی و کیفیت ساخت آن خوب و چشم نواز است و این حق انتخاب را دارید که در زمان خرید با توجه به بودجه ای که در دسترس دارید مشخصات را تغییر دهید.

 

بهترین لپ تاپ

۱۰٫ Asus Chromebook Flip (بهترین کروم بوک ارزان قیمت)

CPU: ‏Intel Pentium 4405Y – Intel Core m3-6Y30

گرافیک: Intel HD Graphics 515

رم: ۴GB

صفحه نمایش: ۱۲٫۵‎-inch, FHD (1,920 x 1,080) LED backlit anti-glare

حافظه: ۳۲GB – ۶۴GB

نکات مثبت: حالت تبلت خیلی خوب • صفحه کلید لمسی

نکات منفی: پشتیبانی محدود از برنامه های اندروید • اسپیکر معمولی

وقتی به انتخاب کروم بوک برمی گردیم، علاوه بر Chromebook Pixel Go که پیش تر در این لیست معرفی کردیم، به ایسوس برمی خوریم. ویژگی این لپ تاپ تلفیق ویژگی های رده بالا در یک دستگاه کم قیمت است. برای بسیاری از افراد، کروم بوک ها دستگاه های خوبی برای کارهای سبک هستند که به درد افرادی مثل دانش آموزان می خورند. این مدل یکی از همین دستگاه های عالی است که می توانید تهیه کنید.

 

بهترین لپ تاپ

۱۱٫ Asus VivoBook S15 (بهترین لپ تاپ میان رده)

CPU: ‏Intel Core i5 – i7

گرافیک: Intel HD Graphics 515

رم: ۸GB DDR4

صفحه نمایش: ۱۵٫۶‎-inch full HD (1920 x 1080)‎

حافظه: ۵۱۲GB SSD

نکات مثبت: صفحه نمایش خوب • کم وزن (۱٫۸‎ kg)

نکات منفی: باتری نه چندان قوی • اسکرین پد کمی عجیب عمل می کند

ویوو بوک جدید ایسوس را می توان در سه عبارت کوتاه توصیف کرد: عملکرد خوب، طراحی عالی، قیمت فوق العاده. اگر به دنبال یک لپ تاپ میان رده برای انجام امور روزانه خود می گردید به هیچ وجه از کنار این مدل ساده نگذرید. با توجه به مشخصات آن می توان گفت این لپ تاپ به راحتی از پس امور روزانه برمی آید و روی شما را زمین نخواهد زد.

صفحه نمایش آن روشن و رنگ ها در آن چشم نواز هستند و از نظر درگاه های ورودی با این دستگاه مشکلی نخواهید داشت. هرچند بهترین باتری را ندارد و اسکرین پد آن کمی عجیب است (اسکرین پد جایگزین تاچ پد شده است) و عادت کردن به آن کمی زمان می برد.

 

بهترین لپ تاپ

۱۲٫ Acer Switch 3 (بهترین لپ تاپ ارزان قیمت)

CPU: ‏۱٫۱۰GHz Intel Pentium Quad Core N4200 – Intel Core i3 7100U

گرافیک: Intel HD Graphics 505

رم: ۴GB

صفحه نمایش: ۱۲٫۲‎-inch, 1920 x 1200 IPS LCD touchscreen

حافظه: ۶۴GB – 128GB eMMC

نکات مثبت: کیفیت ساخت فوق العاده • ارزش خرید فوق العاده

نکات منفی: لولای نه چندان خوب • به درد بازی نمی خورد

اگر قصد خرید سرفیس بوک مایکروسافت را دارید اما پول کافی ندارید، این لپ تاپ قطعا بهترین جایگزین آن خواهد بود. شاید هم به دنبال لپ تاپ خوبی از برند ایسر باشید، بهرحال این دستگاه به همین قصد تولید شده و اگرچه قدرت آنچنان بالایی ندارد اما از پس بسیاری از کارها به راحتی برمی آید.

علاوه بر این، ارزش این لپ تاپ از این هم بیشتر است چراکه ۲ در ۱ بوده و حالت تبلت آن با آپدیت کیبورد ارائه می شود و احتیاجی به هزینه اضافی ندارد. طبق معمول با مشخصات انتخابی در خرید روبرو هستید که با توجه به بودجه خود می توانید آنها را دچار تغییرات کنید.

 

بهترین لپ تاپ

۱۳٫ Apple MacBook 12-inch (2017)‎ (بهترین مک بوک ارزان)

CPU: ‏Intel Core M3 1.2GHz – Intel Core i7 1.4GHz

گرافیک: Intel HD Graphics 615

رم:۸GB – ۱۶GB

صفحه نمایش: ۱۲‎-inch, (2,304 x 1,440) IPS 16:10

حافظه: ۲۵۶GB – ۵۱۲GB SSD

نکات مثبت: پردازنده آپدیت شده • عمر باتری طولانی

نکات منفی: فقط درگاه USB-C دارد • گران است

نکته مهم: این دستگاه در حال حاضر فقط در ایالات متحده و انگلستان موجود است. لذا با توجه به شرایط خرید کاربران ایرانی از نوشتن توضیحات اضافه خودداری می کنیم.

 

بهترین لپ تاپ

۱۴٫ HP Spectre Folio (زیباترین لپ تاپ)

CPU: ‏Intel Core i5-8200Y – Intel Core i7-8500Y

گرافیک: Intel UHD Graphics 615

رم:۸GB – ۱۶GB

صفحه نمایش: ۱۳٫۳-inch (1,920 x 1,080)‎

حافظه: ۲۵۶GB SSD

نکات مثبت: طراحی فوق العاده • کیفیت ساخت بسیار بالا

نکات منفی: خیلی گران • اسپیکر خیلی خوبی ندارد

زمانی که اچ پی این لپ تاپ را معرفی کرد، ادعای بزرگی مبنی بر اختراع دوباره کامپیوتر توسط یک لپ تاپ ۲ در ۱ کرد. هر چند که این ادعا کاملا درست نبود اما بهرحال این دستگاه یکی از زیباترین لپ تاپ هایی است که می بینید.

این دستگاه به معنای واقعی از یک تکه چرم ساخته شده است. چرم استفاده شده جزئی از ساخت لپ تاپ است و صرفا برای زیبایی روی بخشی از آن جلد نشده است. عملکرد آن نیز به زیبایی ظاهرش است و با بهره گیری از قطعات جدید و مشخصات خوب، قدرت بالایی در انجام وظایفش دارد.

به شدت گران است! بنابراین اگر بودجه کافی ندارید به Acer switch 3 نگاهی بیندازید. اما اگر لپ تاپی می خواهید که به محض درآوردن از کیف چشم همه را روی خود قفل کند این انتخاب شماست.

 

بهترین لپ تاپ

۱۵٫ Lenovo Yoga C930 (بهترین لپ تاپ ۲ در ۱ باکیفیت)

CPU: ‏۸th-generation Intel Core i5 – i7

گرافیک: Intel UHD Graphics 620

رم:up to 16 GB DDR4

صفحه نمایش: ۱۳٫۹‎-inch FHD (1,920 x 1,080) – UHD (3,840 x 2,160)‎

حافظه: up to 2 TB PCIe SSD

نکات مثبت: کیفیت ساخت عالی • مجموعه ویژگی های قوی • عمر باتری عالی

نکات منفی: عملکرد گرافیکی پایین • آپگریدهای گران قیمت

لنوو یوگا برخی از ویژگی های بهترین لپ تاپ ۲ در ۱ بودن را دارد از جمله عمر باتری ۱۴٫۵ ساعتی و درگاه تاندربولت و USB-C که کارهای روزانه را به راحتی جواب می دهد.

علاوه بر این که این دستگاه ۲ در ۱ است و می توانید بعد از اوقات کاری خود به حالت تبلت کوچ کنید و از دیدن فیلم و انجام بازی های تفننی لذت ببرید. هنوز تمام نشده است. به این ویژگی ها، قلم استایلوس شارژ خودکار یکپارچه و اسپیکر فاب را هم اضافه کنید.

هرچند که ۲ در ۱ های ارزان تری در بازار یافت می شود اما اگر به دنبال یک ۲ در ۱ باکیفیت هستید این دستگاه همان است.

فریم ریت

فریم ریت یکی از عوامل تاثیرگذار بسیار مهم در بازی‌های ویدئویی است و به عوامل بسیاری بستگی دارد. به طور کلی کنترل این مولفه در سیستم های نرم‌افزار و سخت‌افزاری کار بسیار شلوغ و پر از دردسری است، البته اگر با دنیای کامپیوتر آشنایی کاملی نداشته باشید. فریم ریت گاهی اوقات به صورت آنی کم می‌شود، در مواردی نیز کم‌کم این اتفاق می‌افتد. با تعمیرلند همراه باشید، در این مقاله به عوامل تاثیرگذار در فریم ریت و افزایش و کاهش  آن صحبت خواهیم کرد و این که اصلا فریم ریت چیست؟!

فریم ریت چیست؟

به طور ساده و خلاصه فریم ریت یا همان نرخ فریم یعنی تعداد تصاویری که در یک ثانیه توسط صفحه نمایشگر، تلویزیون و یا مانیتور نمایش داده می‌شود که به اختصار آن‌را FPS می‌نویسند. FPS مخفف Frame per Second به معنای فریم در ثانیه است. بازی ‌ها دقیقا مانند فیلم‌ها تصاویری هستند که از جلوی چشمان ما در گذرند.

برای مثال وقتی می‌گوییم یک بازی با ۳۰ فریم بر ثانیه اجرا می‌شود یعنی در هر ثانیه کارت گرافیک ۳۰ تصویر را رندر کرده و خروجی می‌گیرد و در صفحه نمایش قرار می‌دهد برای انجام یک بازی بدون مشکل و لگ، به ۲۶ الی ۳۵ فریم نیاز خواهید داشت و این مقدار، در واقع حداقل فریم ریت مناسب برای انجام بازی است. بنابراین بالا بودن فریم ریت، به معنی ویدئوهای نرم‌تر و طبیعی‌تر است. هر چه تعداد تصاویر به نمایش در آمده در یک ثانیه بیشتر باشد، بازی نرم‌تر به نظر خواهد رسید. همچنین لگ و سوسو زدن تصاویر با شکست در هر فریم نیز کاهش خواهد یافت.

فریم ریت

 

 

عوامل تاثیرگذار در فریم ریت

عوامل زیادی در فریم ریت تاثیر می‌گذارند. به عنوان مثال پردازنده (CPU) یکی از عوامل مهم در فریم ریت است. تصور کنید برای اجرای یک بازی با دقت Full HD یک کارت گرافیک GTX1080 Ti را انتخاب کرده‌اید. در این صورت سرهم کردن سیستمی با پردازنده Core i3 کاملا اشتباه است! این عبارت یعنی قطعات یک سیستم باید با هماهنگی کار کنند و برای این کار باید همگی تقریبا در یک سطح باشند. در موردی که مثال زدیم پردازنده مذکور قدرت رندر و پردازش همپای کارت گرافیک را نخواهد داشت.

نهایتا کارت گرافیک نیز به ناچار قدرت رندر خود را کاهش می‌دهد و در نتیجه فریم ریت کاهش می‌یابد. به این وضعیت اصطلاحا “گلوگاه” نیز گفته می شود. اما عدم توازن بین پرفورمنس GPU و CPU تنها علت کاهش یا افزایش نرخ فریم نیست.

وضعیت خنک کنندگی کارت گرافیک یا پردازنده نیز می تواند فریم ریت را کاهش دهد. به این صورت که در اثر گرمای بالا و تهویه ناکارآمد، عملکرد CPU و یا GPU کاهش می‌یابد و توازن قدرت دوباره به هم می‌خورد. علت این امر آن است که در زمان افزایش دما، کنترلر قطعه برای جلوگیری از خرابی آن بر اثر حرارت، قدرت را کاهش داده و در نتیجه دمای قطعه با افت عملکرد پایین می‌آید که این به معنی بر هم خوردن توازن قدرت است.

از دیگر عواملی که بر فریم ریت تاثیر مستقیم می‌گذارد و آن را محدود می‌کند، استفاده از هارد HDD به جای SSD خصوصا در سیستم های قدرتمند است. HDDها فناوری قدیمی و ضعیفی هستند که توان آمدن پا به پای بازی های امروزی را ندارند.

استفاده از میزان نامناسب حافظه رم (کمتر از حداقل ۶ تا ۸ گیگابایت) و نهایتا اینترفیس های قدیمی است.

همه این موارد جز گلوگاه سخت افزاری حساب شده و تاثیر مستقیم در فریم ریت می گذارند.

فریم ریت

 

فرنکانس و رزولوشن صفحه نمایشگر

فریم ریت علاوه بر موارد گفته شده به فرنکانس و رزولوشن صفحه نمایش نیز بستگی دارد. نمایشگرهای مختلف قابلیت پشتیبانی از فریم ریت های مختلفی را دارند. اگر دقت کرده باشید مانیتورهای مخصوص بازی در بخش فرکانس پنل با یکدیگر رقابت می کنند که این نشان دهنده اهمیت این موضوع است. به عنوان مثال نمایشگری که امکان اجرای حداکثر ۷۵ هرتز یا ۷۵ فریم در ثانیه را داراست، از پس رندر یک بازی با نرخ ۱۲۰ فریم در ثانیه بر نخواهد آمد. در این حالت در صورتی که V-Sync، G-Sync و FreeSync نیز غیر فعال بوده و یا پشتیبانی نشود، شاهد ناسازگاری FPS با خروجی نمایشگر هستیم. در هر صورت فریم ریت به حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی توسط مانیتور مربوط بوده و درصورت ضعیف بودن مانیتور کاهش پیدا می کند.

رزولوشن مانیتور فاکتوری است که با دقت تصویر ارتباط دارد. هرچه رزولوشن تصویر بالاتر باشد تصویر شارپ تر بوده و جزئیات آن بهتر به نمایش در می آید. هرچه رزولوشن بازی بالاتر باشد، GPU و CPU بیشتر درگیر رندر بازی خواهند شد و به طبع عملکرد آنها با فشار بیشتری همراه است؛ در نتیجه امکان کاهش نرخ فریم وجود دارد. در صورتی که کارت گرافیک شما امکان رندر بازی ها در رزولوشن های بالا را نداشته باشد، می توانید با کاهش رزولوشن و دقت تصویر، فشار کار کارت گرافیک را کاهش دهید و در ازای آن فریم ریت را افزایش دهید.

افزایش فریم ریت

برای افزایش نرخ فریم و قدرت رندر، می توانید در حین اجرای بازی، اقداماتی را انجام دهید. در صورتی که موارد ذکر شده در بالا را رعایت کرده اما بازهم نرخ فریم پایینی دارید، با اعمال برخی اقدامات خواهید توانست تا فریم ریت را افزایش دهید. برنامه هایی مانند MSI X Boost و MSI Command Center برای این منظور در نظر گرفته شده است تا در صورت نیاز، بدون نیاز به اورکلاک و اقدامات تخصصی، عملکرد سیستم شما را افزایش دهد.

فریم ریت

 

 

برای کارت گرافیک ها نیز برنامه های مشابهی وجود دارد؛ به عنوان مثال می توان به برنامه ASUS GPU TweakII اشاره کرد که امروزه در کارت گرافیک های این شرکت به خدمت گرفته شده است. وظیفه این نرم افزار، افزایش فرکانس GPU و بالا بردن عملکرد خنک کننده است.

یکی از روشهای کلاسیک و قدیمی افزایش قدرت پردازش، اورکلاک دستی است که می تواند در بالا بردن فریم ریت دخیل باشد. همچنین می توانید به موارد ساده تر مانند بردن تم ویندوز به حالت “کلاسیک”، بستن تمامی برنامه های در حال اجرا در OS و بالا بردن اولیت پردازش بازی مورد نظر در Task Manager اشاره کرد.

بهترین لپ تاپ های گیمینگ

بهترین لپ تاپ گیم را بر اساس نیازهای خود بیابید!

بهترین لپ تاپ گیمینگ 2019

اگر چند سال پیش از من درباره پیدا کردن بهترین لپ تاپ گیم سوال می کردید، به شما لپ تاپی با پردازنده Intel Core i7 ، گرافیک اختصاصی و رم ۸ گیگابایتی پیشنهاد می کردم.
با این حال در چند سال اخیر تغییرات زیادی به وجود امده و لپ تاپ های گیمینگ فوق العاده ای در شکل و اندازه های مختلف به بازار آمده است.
از آنجا که پیدا کردن یک لپ تاپ گیم خوب سخت تر از همیشه شده، من تعدادی از بهترین لپ تاپ های این گروه را برای معرفی به شما انتخاب کرده ام.

در این پست قصد داریم تا با هم ۱۰ تا از بهترین لپ تاپ های گیمینگ را بررسی کنیم.


۱- Asus ROG Zephyrus S GX701
قدرت و زیبایی

قیمت : $۳,۲۹۹٫۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i7 
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 2080 MAX-Q
حافظه گرافیکی ۸ گیگابایت GDDR6
رم۸ – ۲۴ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۷٫۳ اینج
وضوح نمایشگر
Full HD
حافظه داخلی ۱TB M.2 PCIe x4 SSD

مزایا:
– فوق العاده باریک
– عملکرد عالی
معایب:
– قیمت بسیار گران

۲- MSI GS65 Stealth
باریک، زیبا، قدرتمند

قیمت : $۱,۵۸۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i7 
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1070
حافظه گرافیکی ۸ گیگابایت GDDR5X
رم۱۶ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۵٫۶ اینج
وضوح نمایشگر
Full HD
حافظه داخلی ۵۱۲GB M.2 SSD

مزایا:
– طراحی ظریف و زیبا
– عملکرد فوق العاده
معایب:
– داغ شدن زیر لپ تاپ

لپ تاپ گیمینگ MSI-GT75-Titan

۳- MSI GT75 Titan
یک لپ تاپ بزرگ

قیمت : $۲,۴۹۹٫۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده ۸th-generation Intel Core i7-i9
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1080
حافظه گرافیکی ۸ گیگابایت GDDR5X
رمتا ۱۶ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۷٫۳ اینج
وضوح نمایشگر
UHD – Full HD
حافظه داخلی ۱TB HDD

مزایا:
– قدرتمند
– صفحه نمایش G-Sync
معایب:
– قیمت بسیار گران

لپ تاپ گیمینگ Asus-Rog-G703GI

۴- Asus ROG G703GI
بی پروا !

قیمت : $۲٫۲۴۹٫۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i7-i9
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1080
حافظه گرافیکی ۸ گیگابایت GDDR5X
رم۶۴ گیگابایت
ابعاد نمایشگر۱۷٫۳ اینج
وضوح نمایشگر
Full HD
حافظه داخلی۳x 512GB SSD – 2TB HDD

مزایا:
– عملکرد بی نظیر
– صفحه نمایش بزرگ
معایب:
– قیمت بسیار گران

لپ تاپ گیمینگ Razer-Blade

۵- Razer Blade
رقیب گیمینگ مک بوک پرو

قیمت : $۱٫۵۹۹٫۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i7-8750H
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1070
حافظه گرافیکی ۸ گیگابایت GDDR5
رم۱۶ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۵٫۶ اینج
وضوح نمایشگر
Full HD
حافظه داخلی ۵۱۲GB M.2 SSD

مزایا:
– عمر باتری قابل توجه
– نمایش ۴K
معایب:
– صدای زیاد فن هنگام لود
– گزینه های ارتقا محدود

لپ تاپ گیمینگ Dell-XPS-15

۶- Dell XPS 15 2-in-1
کوچکترین ۱۵ اینچی جهان

قیمت : $۱,۳۴۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i5-i7
کارت گرافیک Radeon RX Vega M GL Graphics
حافظه گرافیکی ۴ گیگابایت HMB2 
رم۸ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۵٫۶ اینج
وضوح نمایشگر
۴K Ultra HD
حافظه داخلی ۵۱۲GB PCIe SSD

مزایا:
– قدرت چشمگیر
– طراحی فوق العاده باریک
معایب:
– قیمت بالا

لپ تاپ گیمینگ Asus-Rog-Strix-GL502

۷- Asus ROG Strix GL502
یک لپ تاپ دوست داشتنی

قیمت : $۱٫۴۹۹٫۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i7 
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1060 – 1070
حافظه گرافیکی۸ گیگابایت
رم۱۶ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۵٫۶ اینج
وضوح نمایشگر
Full HD – UHD
حافظه داخلی ۱۲۸GB – 256GB SSD, 1TB HDD

مزایا:
– اجرای بازی های سنگین فول اچ دی
– قابل استفاده با واقعیت مجازی
معایب:
– عمر باتری متوسط

لپ تاپ گیمینگ Dell-G3-15

۸- Dell G3 15
لپ تاپ مقرون بصرفه

قیمت : $۶۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i5 8300H – Core i7-8750H
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1050 – GTX 1060
حافظه گرافیکی ۸ گیگابایت
رم۸ – ۱۶ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۵٫۶ اینج
وضوح نمایشگر
Full HD
حافظه داخلی ۱TB SSHD – 512GB PCIe SSD

مزایا:
– مقرون به صرفه
– عملکرد عالی نسبت به قیمت
معایب:
– بدون پورت USB-C

لپ تاپ گیمینگ Gigabyte-Aero-15

۹- Gigabyte Aero 15
باریک، سبک، قدرتمند

قیمت : $۱٫۶۲۹٫۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i7 8750H
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1060
حافظه گرافیکی ۶ گیگابایت GDDR5X
رم۸ – ۱۶ گیگابایت
ابعاد نمایشگر ۱۵٫۶ اینج
وضوح نمایشگر
Full HD
حافظه داخلی ۵۱۲GB SSD

مزایا:
– قاب های فوق العاده نازک
– وزن سبک
معایب:
– جای نامناسب وب کم

لپ تاپ گیمینگ Alienware-17-R5

۱۰- Alienware 17 R5
استفاده از قدرت i9 برای رقابت

قیمت : $۱,۲۹۹


سخت افزارتوضیحات
پردازنده Intel Core i9-8950HK
کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 1080
حافظه گرافیکی ۸ گیگابایت GDDR5X
رم۳۲ گیگابایت
ابعاد نمایشگر۱۷٫۳ اینج
وضوح نمایشگر
QHD
حافظه داخلی ۲۴۶GB SSD, 1TB 7,200RPM HDD

مزایا:
– بالاترین عملکرد در دنیا
– صفحه نمایش ۱۷ اینچی زیبا
معایب:
– وزن حدودا ۱۰ پوندی (حدود ۴٫۵ کیلوگرم)

در این مقاله سعی کردم بهترین لپ تاپ های گیمینگ ۲۰۱۹ را به شما معرفی کنم تا شاید به انتخاب خود برای خرید یک لپ تاپ گیم خوب نزدیکتر شوید.
امیدوارم این مطلب برای شما عزیزان سودمند بوده باشد.

تعمیر و تعویض لولا و قاب لپ تاپ
تعمیر لولای لپ تاپ


تعمیرلند یکی از مجهزترین و تخصصی ترین مراکز تعمیر قاب لپ تاپ و تعمیرات لولای لپ تاپ و با بیش از ۲۰ سال سابقه و با حضور کادری مجرب ، خدمات خود را در زمینه   تعمیرات قاب لپ تاپ  و تعمیرات لولای لپ تاپ در انواع خدمات ترمیمی و جوش پلاستیک در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه ممکن همراه با گارانتی به کلیه نهادها ، ارگانها ، سازمانها و مراکز اداری ، صنعتی ، بازرگانی ، خدماتی و کلیه همکاران و  هموطنان گرامی  ارائه می نماید.

 

شکستگی قاب لپ تاپ از آن دست اتفاقات شایعی است که ممکن است برای کاربران لپ تاپ ها پیش آید. اگر لپ تاپ شما از فاصله زیاد به زمین بخورد و یا ضربه سنگینی به آن وارد شود، علاوه بر اتفاقات جانبی دیگر، احتمال شکستگی قاب و آسیب دیدن آن بالاست.
اگر قاب لپ تاپ دچار شکستگی شود و یا از کار بیفتد، ضروری است که بلافاصله اقدامات مورد نیاز جهت تعویض و یا تعمیر انجام پذیرد.

زیرا وظیفه محافظت از لپ تاپ ها به ویژه محافظت از بخش آسیب پذیر آن یعنی صفحه نمایش لپ تاپ، عمدتاً بر عهده قاب لپ تاپ است. تعمیر قاب لپ تاپ یکی دیگر از تخصصی ترین خدمات ارائه شده در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ است که توسط برترین کارشناسان و با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات و لوازم جانبی انجام می پذیرد. در صورتی که به هر دلیل قاب لپ تاپ شما در حال حاضر دچار شکستگی و اشکالات ظاهری گشته است می توانید به مرکز تعمیر قاب لپ تاپ مراجعه کرده و نسبت به ترمیم و تعویض آن اقدام نمایید.

تعویض قاب لپ تاپ

تعمیر و تعویض قاب لپ تاپ

تعمیر قاب لپ تاپ و یا تعویض آن منوط به داشتن یک قاب مشابه است. به عبارتی دیگر تعویض قاب نمایشگر لپ تاپ در صورتی امکان پذیر است که تعمیرگاهی که به آن مراجعه کرده اید، قاب نمایشگر لپ تاپ شما را داشته باشد.

اگرچه در غالب موارد قاب های مشابه به سختی یافت می شوند اما مرکز تعمیرات لپ تاپ برخوردار از آرشیو جامعی از کلیه لوازم جانبی لپ تاپ ها به ویژه قاب های لپ تاپ است.

این امر سبب گشته تا مراجعان به این مرکز نیازی به جستجوهای کسالت بار و زمانبر نداشته باشند و با یک بار مراجعه بتوانند کلیه اشکالات پیش آمده در دستگاه خویش را مرتفع سازند. تعمیر قاب لپ تاپ در این مرکز بر اساس هزینه مصوب اتحادیه تعمیرکاران، در کمترین زمان و با نمونه اورجینال و شرکتی انجام می پذیرد. 

 

برخی از خدمات تعمیر قاب لپ تاپ تعمیرلند عبارتند از:

  • تعمیر قاب انواع لپ تاپ و تبلت ، دوربین دیجیتال و کلیه قاب های پلاستیکی و فلزی.
  • تعمیر لولای ( تعویض لولا ) انواع لپ تاپ به صورت تاشو و گردشی.
  • جوش پلاستیک و رنگ انواع قاب های پلاستیکی لپ تاپ.
  • ارائه خدمات صافکاری و نقاشی انواع قابهای فلزی لپ تاپ.

 

تشخیص این موضوع که قاب دستگاه، قابل ترمیم است یا خیر، نیاز به بررسی کامل دستگاه و تعیین سطح خرابی قاب دارد.
در صورتی که مشکل پیش آمده در قاب لپ تاپ، شکستگی و یا ترک باشد، این اشکال عموماً قابل رفع است.

برای ترمیم قاب شکسته، تعمیرکاران مرکز تعمیر قاب لپ تاپ با چسب های مخصوصی محل شکستگی را می چسبانند، سپس اقداماتی انجام می دهند که تا حد امکان محل چسب کاری دیده نشود.

اگر امکان ترمیم وجود نداشته باشد، قاب شکسته تعویض می شود. در تعویض قاب شکسته، وجود یک قاب جانبی و سالم  (که عموماً از اوراق کردن دستگاه های از کار افتاده و معیوب دیگر به دست می آید) ضروری است.
گاه اشکالاتی نیز در درب لپ تاپ ایجاد می شود که عموماً به دلیل خرابی لولا یا قاب یا شاسی است.